2014-05-02 23:30:23• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Idegeskedéssel nem old meg semmit

Napi horoszkóp május 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Idegeskedéssel nem old meg semmit. Persze nem könnyű nyugalmat erőltetnie magára, amikor olyan sok hibát vél felfedezni másokban. De tényleg csak mások lehetnek olyan tökéletlenek? Legyen már ön is egy kicsit önkritikusabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy látszik, lejárt a kivárás, a mérlegelés ideje. Valamiben lépnie, döntenie kell, legvalószínűbben a párkapcsolatát illetően. A pszichoterapeuta talán segíthet, de ha a szexuális életük nem rendbe hozható, akkor hiábavaló.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Minden szempontból a maximumot szeretné nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheli magát. Mindenben nem lehet tökéletes. A mai napon amúgy is csak egyetlen dolgot várnak el öntől: hogy a család középpontja és mókamestere legyen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ideje lenne szakítania egy rossz szokásával. No persze nem csak egy van önnek ebből, de egy van, ami nemcsak másokat, de önt is zavarja. A ma délután a jegyébe lépő Hold jó ötleteket sugallhat arra vonatkozóan, mit is tegyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Eddig meg volt győződve arról, hogy ön csak társaságban érzi igazán elemében magát. Ma úgy hozhatja a sorsa, hogy egyedül lesz kénytelen részt venni valamiben, legyen az kirándulás, vagy váratlan megbízatás. Élvezni fogja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Most könnyebben meggyőzhet akárkit az igazáról, különösen a pénzügyek tekintetében. Ha ön ügynök, vagy kereskedő, a mai napon érdemes üzlettel foglalkoznia: nagyot kaszálhat. A szabadszelleműek titkos randevúra siethetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója a nyilvánosság házába lépett a mai napon. Ma alkalma lesz arra, hogy jobb képet fessen magáról, hogy meghódítson olyanokat is, akik eddig ellenséges érzelmeket tápláltak ön iránt. Eljött a szerelem ideje is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok támadás érheti, és úgy érzi persze, hogy jogtalanul. Az igazság az, hogy ön is túl sok támadási felületet ad, túl sokszor megy bele kockázatos helyzetekbe, meddő vitákba. Tanuljon meg mosolyogni! És hallgatni, amikor beszélni úgyis felesleges.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nem is szeretné, mégis meg kell mutatnia az oroszlánkörmeit. Mert ez most jogos önvédelemnek számít. Ha folytonosan meghátrál a jogtalan támadások elől, akkor valójában magamagát teszi semmissé. Márpedig ön is létezik, meg kell mutatnia!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön mindent megtesz az anyagiakért, jószerével az egész életét ez a küzdelem teszi ki. Ám nem teheti mindennek mércéjéül a pénzt. Ezzel ugyanis sokat veszíthet érzelmi, szellemi téren. Védje, amije van, de ne ácsingózzon a máséra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben sok idejét lefoglalták a pénzügyek. Szerencsésen le is tudta jó sok adósságát, ám úgy látszik, megint környékezik önt kedvező kölcsönökkel. Ez egyszer ne higgyen a csábító javaslatoknak! Emlékezzen a közelmúltra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mindegy hány éves is ön, a fejébe veszi, hogy ismét tanulnia kellene. Ha ifjabb, akkor a haszon és a karrier reményében, ha idősebb, akkor érdeklődésből, ha egészen öreg, akkor a bölcsesség puszta szeretete miatt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: